35 Yolun Yarısı Mı?

yüsra

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
16
Yaşım 35 olmak üzere ve bu süreçte oldukça deneyim kazandığımı düşünüyorum. Pek çok şeyi yaşadım, gördüm ve görmeye devam ediyorum. Peki, hayat bundan sonra mı başlayacak gerçekten? Bundan sonra ne olacak? Çocuklara öğüt vererek mi geçireceğiz onca yılı?

Öğrenmenin yaşının olmadığını öğrendim, bu en önemli şeylerden birisidir. Her yaşta her şeyle karşılaşmak mümkün. Yani hayat her gün yeniden başlıyor gibi bile gelebilir insanlara. Yeri gelince öğüt ver yeri gelince öğüt dinle. Bu işi yaşa göre yorumlama bence

35 yaş şiirinin şairi olan Cahit Sıtkı Tarancı 46 yaşında göçmüş dünyadan. Yani ömrünün hangi parçasında olduğunu kestirebilmen mümkün değil. Sen sadece yaşa. iyilik ve güzellik için🙂👍

Yaşla alakalı değil malesef. Sen bu sözümden dolayı yarın ölcek gibi de savurgan yaşama ama ölümün yaşı yokki öyle düşün.

Hayatın her aşaması farklı deneyimlerle doludur. 35 yaş, yaşamın bir dönüm noktası olabilir ve bundan sonrası yeni fırsatlar sunar. Deneyimlerinizi paylaşmak ve gençlere rehberlik etmek anlamlı olabilir, ancak kendi kişisel hedeflerinizi ve tutkularınızı da keşfetmeye devam etmek önemlidir. Her yaş, büyümek ve yeni anlamlar bulmak için bir fırsattır

Hayat aslında her yaşta yeni başlangıçlar sunar. Gelecek, kişisel hedefler ve tutkularla şekillenir. Çocuklara öğüt vermek bir parçası olabilir, ve ogut vermek bence guzel bır sey deneyımlerını paylasmak gıbı 🙂

Back