Annem Sevgilime Onay Vermiyor Lütfen Yardım Edin?

Senem

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Kızlar çok önemli bir konuyla geldim ailem sevgilimi onaylamıyor ayrılmamız için elinden geleni yapıyorlar ama ben seviyorum bırakmak istemiyorum ama bizden olmayacagını hem aramızda 7 yaş oldugunu hemde birbirimize uymadıgımızı söylüyorlar arada kaldım ne yapmalıyım

Ailenin neden onaylamadığının sebepleri önemli. Sadece yaş ise 7 yaş normal. O kadar aşırı fark yok. Sonuçta reşit insanlarsınız. Ama can alıcı nokta birbirinize uymadığınızı neden düşünüyorlar? Siz birbrinize uyumlu olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Aileyle duygularınızı açıkça paylaşın ve neden sevgilinizle olmak istediğinizi anlatın. Kendi ihtiyaçlarınıza ve ilişkinizin geleceğine odaklanın. Karar verirken, hem ailenizin hem de kendi duygularınızı göz önünde bulundurun

Annelerin dediği hissettiği genelde tutuyor. Onun dediklerine bi kulak ver ama gerçekten seviyorsan ve annenin yanlış düşündüğünü düşünüyorsan olaya kendi açından değil annenin ve başkalarının açısından bak. Neden uymadığını düşündüklerini falan düşün emin ol farklı bakış açısına sahip olursan ilerleme katedersin

Annenin sevgiline onay vermemesi zorlayıcı olabilir. Onun endişelerini dinleyip, sevgilinle açıkça konuşarak durumu netleştirmek iyi olabilir. Anlayışlı ve sabırlı olmak önemli

Back