Arkamdan Konuşuyorlar

Fatma Keleş

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
İş yerinde yüzüme gülüyorlar ama arkamdan konuştuklarını düşünüyorum odaya girdiğimde bir iki kere beni görüp tedirgin oldular sohbetlerini bitirdiler hiç samimi değiller ne yapmalıyım?

Maalesef bazı ortamlarda arkadan farklı yüze farklı davranan çok insan var ve bu korkunç. Eğer öyle bir şey varsa yani düşünceden ziyade net bir şekilde eminsen onları hiç önemseme bile. Bu, onlara vereceğin en güzel cevap olur

İş yerinde yüzeysel davranışlar ve arkanızdan konuşulması zorlayıcı olabilir. Duygularınızı profesyonel bir şekilde ifade ederek, açık iletişim ve sınır koyma bu durumu yönetmenize yardımcı olabilir.

İş yerinde böyle bir durum yaşadığınızda, açık iletişim ve profesyonel bir yaklaşım sergilemek faydalı olabilir. Öncelikle, hislerinizi ve gözlemlerinizi yargılamadan, doğrudan ve nazik bir şekilde ilgili kişilerle konuşmayı deneyin. Endişelerinizi dile getirirken, iş ortamında profesyonel ilişkilerin önemini vurgulayarak, sorunları yapıcı bir şekilde çözmeye çalışabilirsiniz. Ayrıca, işinize odaklanarak ve olumlu bir tutum sergileyerek, profesyonel imajınızı güçlendirebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, yöneticinizle veya insan kaynakları ile durumu paylaşabilirsin

Durumu netleştirmek için doğrudan ve nazik bir şekilde konuşabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, iş yerindeki insanlarla açık iletişim kurmak en iyisidir

Hayatın her yerinde böyle insanlar var. Yüzüne gülerler ama arkandan demediklerini bırakmazlar. Bunlar gayet normal, kabullenme hatta alışmaya çalışma ama karşılaştığında başının çaresine bakarken zorlanma

Back