El ve Ayak bakımı ürün önerisi

afrakorkut

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
6
Marketlerde veya mağazalarda adını duymadığımız birçok bakım ürünü var hangisi kaliteli ve verimli bilemiyoruz deneyimlerinize dayanarak ürün önerileri yapabilir misiniz?

Onarıcı ve yumuşatıcı özelliklere sahip oldukları için el ayak bakımında krem kullanıyorum. Mesela rosmanda gratiste satılan çoğu ürün kaliteli olduğundan herhangi birini bile kullanabilirsin, ama adı duyulan bilindik markalar önceliğin olsun

Ben ayaklarıma haftada bir mutlaka pedikür yaparım etlerini alırım tırnaklarımı temizlerim,düzeltirim ve ayaklarımı düzenli olarak kremlerim.

CeraVe Nemlendirici Krem: Bu krem, cildi derinlemesine nemlendirir ve uzun süreli nemlilik sağlar. İçeriğindeki seramidler ve hyaluronik asit, cilt bariyerini güçlendirir.

Önceden pediküre giderdim sonra tırnak mantarı kaptım. Bıraktım onu tedavi etmek için uğraştım tırnaklarım döküldü bütün yapısı bozuldu. Şimdi iyi doktorun verdikleri geçirdi fakat tırnak yapımda bozulma oldu. Şu an evde Zigavus'un eczaneden aldığım ayak bakım kremini kullanıyorum. Kremi sürmeden önce ayak törpüsü ile törpülüyorum. Kremi sürünce yumuşacık oluyor. Eğer pediküre gidecekseniz kendi aletlerinizle gitmenizi tavsiye ederim.

Kaliteli bakım ürünleri seçerken, güvenilir markaları tercih etmek ve ürünün içerik listesini incelemek önemlidir. Örneğin, CeraVe ve La Roche-Posay gibi markalar genellikle iyi sonuç verir.

Kaliteli ve verimli bakım ürünleri genellikle dermatologlar tarafından önerilen, güvenilir markalardan gelir. Cilt tipinize uygun ürünler seçmek önemli. Örneğin CeraVe, La Roche-Posay ve The Ordinary gibi markalar çoğunlukla olumlu yorumlar alır. İçeriklerinizi kontrol etmek ve kişisel ihtiyaçlarınıza uygun ürünleri seçmek iyidir

Ben adını bilmediğim markaları genelde denemem. Çünkü işe yarar olarak bildiğim markalar beni hiç yanıltmadı. Ama bilmediğin rastgele bir ürünü istersen adını al araştır. Belki büyük bir yabancı firmanın ürünüdür ve işe yararlıdır

Back