Eşim işten gelince oyunun başına oturuyor deliriyorum

NuranAksoy

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
6
Oyun bağımlısı bir eşim var çok seviyorum ancak bu durum benim ona karşı soğumama neden oldu. Bu hislerim artar mı yardım.

Oyun bağımlısı biriyle cidden çok zor. Millete tatlı geliyor ama öyle değil. Benim böyle bir flörtüm vardı, o zamanlar çalışmıyordu, 11 de kalkıyor günaydın yazıyor sonra hoop pc başına, gece 3 e kadar oyun oynuyor. Arada yazıyor bazen arıyorum akşamüstü, konuşuyoruz falan. Neyse çekemedim daha fazla, sonra kalkıp ben seninle telefonda konuşmuştum benim gibisini bulamazsın demişti anlatsan da anlamaz maalesef, ha ortamcı olmasından iyidir belki ama her şeyin fazlası da zarar işte. Ondan ayrı hobi falan edin, psikoloğa gitmeyi teklif et

Evlenmeden önce eşinizin oyun bağımlısı olduğunu bilmiyor muydunuz? Eğer bu yeni çıkan bir şeyse, söz geçiremiyorsanız aile büyüklerini devreye sokabilirsiniz. Haricinde kolay kolay bırakabileceğini de düşünmüyorum. Bir erkek, kadınıyla vakit geçirmenin olgunluğuna erişememişse, evlenebilecek yapıya da sahip değildir.

Bir yere gitme planları yapın. Atıyorum akşam yemeğini dışarda yemek, veya yemekten sonra dışarda kahve içmeye tatlı yemeye gitmek gibi. Bunları reddediyorsa bir fikrim yok. Ama bunlara uyum sağlıyorsa belki başka yapacak bişey olmadığı için oyunu tercih ediyodur ve günün stresini azaltmak için

Back