Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Saç boyama oldukça pahalandı. Bu nedenle evde boyamaya kadar aldım ancak sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bana kullandığınız yöntemleri söylermisiniz.
Evde saç boyamak için, kaliteli bir ürün seçin ve alerji testi yapın. Saçınızı kuru ve temizken boyayın, talimatlara göre bekleyin ve ardından iyice durulayın. Sonrasında nemlendirici kullanarak saçınıza bakım yapın
Doğru, kaliteli ürün seçmen lazım. Boya öncesi saçının temiz ve kuru olduğuna da dikkat etmelisin. Boyayı eşit birş ekilde sürmek için iyi bir fırça gerekli. Boyanın kutusundaki talimatlara uygun olarak bekle ve sonrasında durulamayı yapmalısın
Boyanı alıp evdede boyayabilirsin. Dışarıda kaça boyatıyorsun bilmiyorum ama eğer gerçekten aşırı bir fark oluyorsa evde boyatman iyi olur. Sonuçta kesim yapmıyorsun evde de boyayı hazır hale getirip saçının her yerine boyayı sürüyorsun bekliyorsun bu kadar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.