Evim olsun istiyorum

NuranAksoy

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
6
Bu pahalılıkta ev almak oldukça zor ancak alabilmek için herseye yapabilirim çalışmaktan çok sıkılmam. Ancak sanırım son zamlardan sonra ev fiyatları arttı vazgeçmek zorunda kaldım benim gibi düşünen var mı?

Çalışmakla olacak şey değil bu zamanda ancak bir eve 5-6 maaş asgari ücret girmeli bir ayda ki bununla bile yıllarca birikim yapmaniz lazım

Gelirine göre değişir kredi çekip yıllarca ödemeyi göze alırsan ya da etraftan ailenden destek alarak yapabilirsen alırsın, bide yatırım yaparak küçük küçük gelirlerinizi çesitlendirmeniz lazım ancak bu şekilde bir çok yerden gelir kazanarak alınabilir

Mesleki kariyerin iyiyse konumun iyiyse maaşında iyi olacağından ev alırken o kadar zor olmuyor. Ama bu saydıklarım kötüyse ev almak zor gibi. Anca borçlanarak. Ama yine de gün doğar ne fırsatlar olur belli mi olur

Evet, bu pahalılıkta ev almak gerçekten zor. Fiyatların artması ve maliyetlerin yükselmesi sıkıntı yaratabilir. Çalışmak ve çabalamak çok önemli ama bazen dış faktörler planları zorlaştırabilir. Senin gibi düşünen pek çok kişi var, bu konuda yalnız hissetme.

Back