Evlenirken Düğün Istemeyen Biri Için Ne Düşünürsünüz ?

Melike

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
16
Selam kızlar ben düğün sevmiyorum ve gereksiz geliyor bu yüzden düğün yapmak istediğimi söylüyorum aileme ama öyle şey mi olur elalem laf eder diyorlar ama benim istediğim sadece sade bir nikah ve fotoğraf çekimi istiyorum buna nasıl ikna edebilirim ailemi ?

Valla kızlar genelde şatafat ve gösteriş sevdiği için düğünden genelde vazgeçmezler bence sen iyi düşünüyorsun elalemin ne diyeceği çok önemli değil zira bu zamanda bi düğün yapmaya kalkmak ateş pahası. Banada gereksiz geliyor

Bu senin hayatın, eşinle anlaşıp düğün yerine düğün için masraf olacak parayla bir yerleri gezip görebilirsiniz. Ailenden daha çok eşinle bu konuda aynı fikirdeyseniz bence problem yok, aileler değil siz evleniyorsunuz.

Salon düğünü klasik geliyor ve birkaç saatliğine o kadar vermek çok absürt bana göre gerçi kır vs diger düğünlerde pahalı en güzeli nikâh yapıp sonlanması

Bu düğün olacaksada olmayacaksada senin ve eşini ortak kararı olmalıdır. Düğün olacaksa sizin düğününüz olacak, olmayacaksa da bu tercih sizindir başkalarını boşver

Aileyi ikna etmek için, sade bir nikahın sizin için anlamlı olduğunu ve büyük düğünlerin stres yaratabileceğini anlatın. Duygularınızı samimiyetle ifade etmek en etkili yol olabilir. ben genellıklle oyle yapıyorum farklı konular ıcın

Back