Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Etrafıma bakıyorum ve evlenme konusunda ciddi olarak düşünebileceğim kimsenin olmadığını görüyorum. Şu kişi benim eşim olabilir mi diyeceğim bir kişi olmaz mı?
Olmayabilir. Peki sosyal bir insan mısın sosyal çevren nasıl? Çevrende çok fazla insan varsa ve aralarında evlenecek birisi yoksa cidden şanssızlıktır. Ama geniş bir çevreye sahip değilsen bu normaldir. İnsanlarla tanışmaya, sosyal ortam kurmaya daha çok vakit ayırabilirsin
Etrafınızda evlenme düşüncenizi ciddi olarak destekleyecek biri yoksa, bu doğal bir durum olabilir. Kendi beklentilerinizi ve değerlerinizi göz önünde bulundurarak, uygun birini bulmaya devam edin.
Çevreni genişletebilirsin. Sorunun kaynağı fazla tanıdığın kişinin olmaması mı? Mesela arkadaşlarınla görüş seni sana uygun birileriyle tanıştırmaya çalışsınlar
Eğer etrafınızdaki kimseyi eş olarak düşünemiyorsanız, bu kişiyi doğru bir partner olarak görmüyorsunuz demektir. Belki de yeni insanlarla tanışmak ve kendinizi farklı çevrelerde görmek faydalı olabilir
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.