Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Evet Yanlış duymadınız evliliğimiz 2 değil 3 kişi ama bu kadın yabancı bir kadın değil eşimin annesi resmen evlendiğimizden beri üçümüz evliymişiz gibi her yere beraber gidiyoruz her kararı birlikte veriyoruz bundan çok rahatsızım Ne yapmalıyım
bu tür sorunları çok duyuyorum çevremde de. eşinle konuş. bir kadın olarak karşısına geç ve bu durumu anlat. rahatsızlık duyduğunu anlat. gerekirse ya ben ya o tercihini sun. çünkü böyle böyle nereye kadar
Evlilikte üçüncü kişinin sürekli varlığı rahatsızlık yaratıyorsa, eşinizle açık bir şekilde konuşarak sınırlarınızı netleştirin. Kendi özel alanınızı ve bağımsızlığınızı korumak önemlidir.
Eşinle açık ve dürüst bir konuşma yaparak duygularınızı ve rahatsızlığının olduğunu belirt. Sınırlar koymak ve kendi alanınızı korumak için birlikte bir çözüm bulmak gerekir. Evlilikte tüm tarafların rahatlığı ve mutluluğu sağlanmalıdır bu sürece hep mutsuz bir evlilik olarak ilerler
Bu bence sizin ilk baştan bir tutum sergilemediğinizden dolayı bugünlere kadar gelmiştir. Yani evlenmeden önce bu sorun veya evlendiğniiz ilk zamanlarda bu sorun direkt çözülmeliydi. Yani demek istediğim suçlu birazda sizsiniz
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.