Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Günlük olarak el kremimi sürerim. Ayaklarım için günlük olarak yıkama harici çok bir bakım yani krem maske gibi bir şey uygulamıyorum. Ama soğuk su ile ayaklarınızı bir süre bekletip dinlendirebilirsiniz. Bunun dışında el için dediğim gibi nemlendirici krem öneririm eğer ihtiyacınız varsa
Ellerim için hergün nemlendirici kullanıyorum. Sabah uyandığımda elimi yıkadıktan sonra kullanmaya çalışıyorum. Haftada birkaç kerede el peelingi yaparak ölü derileri temizliyorum. Ayak içinde aynısı nemlendirici kullanıyorum yatmadan önce kremde sürüyorum rahatlasın diye
Mümkün oldukça ellerini yıkaman gerekli yani temiz tutman lazım. Ayakların içinde evde tabii sık sık değil ama temiz olmalı. Ondan sonra temiz eline ve ayağına krem nemlendirici, vazelin sürüp rahatlatabilirsin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.