Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Aileden ötesi yok. Her şey, herkes gelip geçici. Özellikle anne ve babaların yaptığımız büyük yanlışlarda bile yanımızda olmasına paha biçilemez. Yaradan sevdiklerimizi korusun
En çok kendime güveniyorum. Yakınımda olan kişilere de güvenirim ama yarın öbür gün en yakınımda olan bile beni hayal kırıklığına uğratırsa işte o zaman çok kötü hissederim. Bu yüzden işte en çok kendime güveniyorum. Çünkü kendi kendimi hayal kırıklığına uğratamam
Hayatta en çok güven duyduğum şey, ailem ve sevdiklerim. Onların desteği ve güveni, zorlu anlarda bana güç veriyor ve her zaman yanımda olduklarını bilmek çok değerli
Hayatta en çok güvenmeniz gereken şey, genellikle kendinizdir. Kendi yeteneklerinize, değerlerinize ve kararlarınıza güvenmek, zorluklarla başa çıkmada ve hedeflerinize ulaşmada önemli bir rol oynar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.