İlişkide Fazla Romantizm Bir Süre Sonra Sıkıyor Mu?

aksavarol

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Sevgilim sürekli romantik sözler söylüyor günde 10 kere şiir okuyor. Başta hoşuma gitmişti ama artık sıkmaya başladı. Siz hoşunuza gider miydi? Nazikçe nasıl uyarabilirim?

öyle kötü bir durum ki. belli ki ince bir insan, şimdi sen bunu nazikçe bile uyarsan o çok farklı şey anlayacak belki alınacak üzülecek. aklıma bir şey gelmedi, umarım başkası söyler de bi çaresi bulunur

başta hoşuma gitmişti ama sürekli romantik sözler ve şiirler zamanla sıkıcı hale gelebilir. Bu durumu nazikçe ifade ederek, farklı aktiviteler ve iletişim biçimleri deneyebilirsiniz

Kendim de öyle romantizm dolu bir insan değilim eğlenceli bir ilişki daha çok hoşuma gider tamam romantiklik olur ama her zaman değil her zaman olursa bir değeri olmaz

Romantik sözler ve şiirler başlangıçta hoş olabilir, ama fazla tekrar eden davranışlar sıkıcı olabilir. Nazikçe, “Romantizmini takdir ediyorum ama bazen biraz daha azı daha iyi olabilir” diyebilirsiniz. Açık ve samimi olmak önemlidirr

Toksik ilişkiye doğru gitmeden bu durumu çözmen ilişkinizin uzun süreli belki evliliğe gitmesini sağlar. Belli romantik birisi ama sürekli şair olarak kendini hissetmesi seni bunaltır. Bunu ona direkt söyle

Kaldı mı yahu böyle adamlar 🙂 ama bir süre sonra sıkıcı olacağını bende düşnüüyorum. Sürekli şiirler okuyan birisiyle de olmaz gibi tadında bırakmak lazım

Back