İlk Görüşte Aşka İnanır Mısınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nida

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Bugüne kadar inanmasam dahi sanırım bende artık ilk görüşte aşka inanmaya başlıyorum. Sizce bir şıpsevdi durumu olabilir mi? Çocuk aklımdan bir türlü çıkmıyor..

İlk görüşte aşk güçlü ve yoğundur, şıpsevdi değil. Zamanla duygularınızın derinliğini anlamak için kendinize fırsat tanıyın. Bu tür duygular bazen hızla büyüyebilir ve kalıcı olabilir. Çocuğu aklınızdan çıkaramıyorsanız, bu hisler gerçek ve önemli olabilir.

Ben böyle bir aşkın varlığına inanmıyorum hoşlanmadan öte gitmez bu dediğiniz. Doğru düşünüp doğru davranmalısınız sağlıklı bir ilişki için

İlk görüşte aşktan ziyade ilk görüşte hoşlantı olmuş olabilir. İlk görüşte aşk bence saçmadır çünkü karşındakini tanımadan, huyunu bilmeden, çevresini öğrenmeden, fikirlerini tanımadan ortada bir aşk değil sadece tipini, belki sesini duyupta hoşlanmışlık olur

Hayır. O ilk bakışta fiziğe düşüş. Aşk zamanla oluşur. Bide ufacık hoşlantıya bile aşk demek.. etkisini kaybediyor yahu. Aşk, daha kutsal ve derin bence. Gördüm hoşuma kaçtı aşık oldum bu değil ki sevgi. Fiziğini beğeniyorsun kişiliğini, karakterini hatta adını bile bilmiyorsun. Cansız bir mankeni beğenmek gibi geliyor bana..

İlk görüşte aşka inanmak bazen şıpsevdi olarak algılanabilir. Ancak, duyguların gerçek olduğunu hissetmek de mümkündür. Kendi hislerinizi değerlendirin ve bu duyguların sizi nasıl etkilediğine bakın.

Aşka inanmam açıkçası ama sevginin ne zaman nasıl geleceği asla belli olmaz ilk görüşte de gelebilir tanıdıkça da gelebilir

İlk görüşte aşk, güçlü bir çekim ve bağlantı hissi olabilir, ama bu, her zaman derin bir aşk anlamına gelmeyebilir. Şıpsevdi olma ihtimali, duygusal olarak hızlıca etkilenme ve hızlı karar verme eğilimi olabilir. Bu tür durumlarda duygularınızı anlamak ve sağlıklı bir şekilde değerlendirmek önemli. Bir kişiye karşı duyduğunuz ilk heyecanı, zamanla daha derin bir anlayışla değerlendirebilirsiniz. İlişkilerde zaman ve tanıma süreci, duyguların gerçekliğini ve derinliğini anlamanızı sağlar

Back