Kalıcı Eyeliner.

aylingursoy

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Eyeliner çekmeyi çok seviyorum ve kendime de çok yakıştırıyorum. Fakat eyeliner çekmek hem zor hem de çok uzun sürüyor. Kuaförlerde kalıcı şekilde eyeliner uygulaması gördüm. Yaptırmayı düşündüm ama ya makyajsız gitmem gereken bir yer olursa? Örneğin cenaze gibi. Sizce kalıcı makyaj yaptırmak riskli mi?

Kalıcı eyeliner uygulaması, günlük makyajı kolaylaştırır. Ancak, makyajsız gitmeniz gereken durumlar için riskli olabilir. İhtiyaçlarınıza göre karar vermek ve uzmanla detaylı konuşmak en iyisidir.

Kalıcı eyeliner uygulaması pratik olsa da, makyajsız görünmeniz gereken durumlarda rahatsızlık verebilir. Kalıcı makyaj yaptırmak, genellikle güvenlidir ancak doğru profesyonelle çalışmak önemlidir. Düşünmeden önce kalıcılığın avantajlarını ve dezavantajlarını iyi değerlendirmeniz faydalı olacaktır.

Kalıcı makyaj gerçekten zaman kazandırıcı olsada riskte taşıyabilir. Mesela makyajsız görünmek zorunda olduğun belli ortamlar vardır atıyorum cenaze gibi. E bu günlerde sıkıntı yaratır. Riskten kastettiğim bu

Aslında örneği konuyu açarken kendin vermişsin. Dediğin gibi cenazede makyajla olmak çok büyük saygısızlık olarak yorumlanabilir. Özellikle çok yakın birinin cenazesiyse bu bambaşka yorumlanabilir, herkes kalıcı olduğunu bilmez

Back