Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Art arda 3 farklı akrabamın düğünlerine gideceğim makyajımı kuaförde yaptırıyorum benim için çok pahalı bu yüzden kalıcı makyaj yaptırmayı düşündüm fakat yüzümde istediğim gibi duracak mı bilemiyorum daha önce yaptıran varmı?
Kalıcı makyaj konusunda deneyimli ve iyi referanslara sahip bir uzman seçmek, istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlar. İşlemi yaptırmadan önce uzman ile detaylı bir şekilde konuşup, tasarım ve renkler hakkında bilgi almak önemlidir.
Kalıcı makyajı yaptırabilirsin ama eğer beğenmezsen ne olacak onu da düşünmek lazım. Kalıcı makyaj uzun süre dayanıklı diye biliyorum şimdi sen o makyajdan yarın öbür gün vazgeçersen bu seferde kalıcı makyajı iptal etmek için işlem yaptıracaksın. Çok aşırı makyaj yapmadan, makyajını tazelesen bile bu işin üstesinden gelirsin
üç bölgeye yapılır kaşa göze ve dudağa ancak ben tavsiye etmem çünkü dönme gibi binlerce kez o bölgeye iğne batıp çıkıyor bir süre sonra yara olup kabuk tutuyor o bölge üstelik gözde yapılan makyaj ince deri tabakası olduğundan ciddi zararlar verebilir yüzünüze 15 gün sonra rütüş için tekrar gelmek zorundasınız aksi taktirde makyaj aralarında boşluklar açılır çok kötü bir görüntü ortaya çıkar bide aynı şekilde bölgeye iğneler tekrardan yara yapma ihtimali oldukça yüksek çekeceğiniz acıya değmez çünkü toplam 2-3 ay sonra tekrar araları açılmaya başlıyor eminim o halde dışarı çıkmak istemezsiniz
Kalıcı makyaj, zaman kazandırır ve makyajın her zaman düzgün görünmesini sağlar. Ancak, cilt tipi ve tercihler değişebilir, bu nedenle uzun vadeli bağlılık gerektirdiğini unutmayın. Profesyonelle danışmak önemlidir
Ardarda 3 akrabamın düğünü var derken aynı gün mü? Yoksa farklı günde mi oluyor düğünler? Aynı günde olsa sanırım bir düğünden diğerine giderken tazelesen olur. Herhalde sen ardarda direkt ertesi günü oluyor gibi söylmek istedin. Durum böyleyse bile üşengeçlikten dolayı kalıcı makyaj yapma bence
Yüzünde kalıcı bir şekilde durur fakat işte beğenmezsen tekrardan makyajı sildirmekle uğraştırıp tekrar yeni bir makyaj derken uzun sürer. Bilemedim karar senin
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.