Karşı Cinste Dış Görünüşe Önem Verir Misiniz ?

Melike

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
16
Selam kızlar ben birinden hoşlanıyorum ama dış görünüşü çok mükemmel değil yani yakışıklı değil ama sempatik biri ama ben onu çevremdekilerle tanıştırırsam benimle dalga geçeceklerine eminim ne yapmalıyım ?

İlişkilerde dış görünüşten ziyade kişilik ve uyum önemlidir. Kendinizi ve ilişkinizi savunma konusunda güvenin. Çevrenizin tepkileri yerine, sizin mutluluğunuz öncelikli olmalı.

Herşeyden biraz biraz olmalı denge önemli. Ayrıca çevrenizi ilişkinizde bu kadar önemser iseniz mutlu olamazsınız bu birinci kuraldır. İşiniz zorrr

Aslında insanın içi daha iyidir. Yani karakterli olmalı bir insan, vicdanlı olmalı, iyi olmalı. Tabii içten melek olup dıştan kötü görünüme sahip olmasını da istemem. Dıştanda biraz güzel, karizmatik gözükmelidir

Dış görünüş, kişisel imajın bir parçası olarak önem taşıyabilir, ancak içsel değerler ve kişilik özellikleri kadar önemli değildir. Kendine bakım ve temiz bir görünüm, genel sağlık ve özsaygıyı yansıtabilir, ancak gerçek değer ve ilişkilerin kalitesi içsel niteliklere dayanır. Kişisel ve sosyal ilişkilerde denge sağlamak, hem dış görünüşü hem de içsel özellikleri önemseyerek daha sağlıklı ve tatmin edici bir yaşam sürmenize yardımcı olur ama herşey dış görünüş değildir bunuda unutma

Yani dış görünüş ilk izlenimlerin bir parçası olabilir, ancak derinlik ve kişilik çoğu zaman daha kalıcı bir etki bırakır. Görünüşe verilen önem, kişisel değerler ve önceliklerle şekillenir. Bence dış değil iç önemli

Back