Karşı Tarafın Kişiliğini En İyi Nasıl Anlarım? Erkek Arkadaşım Cimri Mi?

Selma

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Evlenmeyi düşündüğüm erkek arkadaşımın biraz cimri olduğunu düşünmeye başladım ancak emin değilim. Yeme içme gibi durumlarda hesabı ortak ödemeye ben çok sıcak bakarken iş eninde sonunda bir şekilde benim ödediğim bir noktaya gidiyor. Sanki fiyat olarak fazla olan ödemeleri ben yapıyorum da o küçük ödemeleri yapıyormuş gibi hissediyorum.

Erkek arkadaşımın cimri olup olmadığını nasıl anlarım?

Onu şu şekilde test edebilirsin. Daha lüks bir yere götür. Hesabı sen ödeyecekken "ah kartımı yanıma almamışım" de veya daha sonra çıkartma imkanın olacağın kartını kır, kartından ödeme alamasınlar. Böylece o ödeyecektir, ardından yüzüne bak, yüzü düştüyse o verdiği paraya üzülmüştür, cimrilik yapıyordur içten içe.

Bir insanın cimri olup olmadığını anlamak için genellikle bazı davranışlarını ve alışkanlıklarını gözlemlemek gerekir. Örneğin, harcamalarını sürekli olarak kısıtlamaya çalışabilir veya başkalarına yardım etme konusunda isteksiz davranabilir

Harcamalarını ve paylaşımını gözlemleyin. Ortak masraflara yaklaşımı, cömertliği veya cimriliği hakkında fikir verebilir. Açık bir konuşma da faydalı olabilir. Sana kalmış

Cimri olabilir bu gayet normal. Ama sen bu cimriliği tutumluluğa döndürmek için elinden geleni yapmalısın. Çünkü tutumlu olması evet iyidir ama cimri olması uzaktan iyidir, daha ileriki süreçlerde cimri biri çokta hoş olmayabilir

Eğer sürekli büyük ödemeleri sen yapıyorsan ve o da bunu sessizce kabul ediyorsa, biraz cimrilik olabilir. Açıkça konuş, beklentilerini paylaş. Bu tarz şeyler ilişkinin ilerleyen safhalarında daha büyük sorunlara dönüşebilir, o yüzden şimdiden konuşmak daha iyi olur.

Back