Kendini Geliştirmek

Gül

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Kendinizi geliştirmek için neler yapmak istersiniz? Eğitim, yeteneklerinizi geliştirme veya farklı deneyimler yaşama gibi düşünceleriniz var mı?

Kendimi geliştirmek için çeşitli online kurslar almayı, yeni beceriler öğrenmeyi ve çeşitli projelerde yer almayı düşünüyorum. Ayrıca, farklı kültürleri tanımak ve çeşitli deneyimler yaşamak da hedeflerim arasında 😀

Kendimi geliştirmek için sürekli çaba gösteririm. Mesela tarih alanında çok meraklı birisiyim ve kendimi geliştirmek istiyorum. Çünkü bu kadar merakım var diye heryerde söylerim ama bilgisiz kalırsam insanlar der ki hem meraklısın hemde cahilsin. Bu lafı kendime yakıştıramam. Sürekli okurum, diğer konularda da benzer aksiyonlar alırım

Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin. Psikoloji üzerine kitaplar okuyabilirsin. Ayrıca özellikle kitap oku dememin tek sebebi içindekileri okuyup kendine en uygun payı çıkartıp özümseyebilmen. Haricinde güvenilir kaynaklardan kendini geliştirmek istediğin herhangi bir konuda araştırma yapabilirsin. Artık internet bir çok şey için rahatlıkla kullanılabiliyor

Back