Lazer epilasyon hakkında bilgi

afrakorkut

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
6
Yakın zamanda yaptırmayı düşünüyorum çok bilgim yok deneyimleyen varsa yardımcı olabilir mi?

Ben yaptırdım %100 sonuç bekleme en azından 6-8 seansta. Bir vakitten sonra zayıflıyor ama benim tüyler sarı olduğundan siyah olanlara oranla daha az etkili oldu. Atıyorum bana 10 seans gerekiyorsa siyah olana 6 seans bile yetebilir bir bölge için, değişiyor. Ama önermiyorum

Birkaç seans sonrasında gayet güzel sonuç alacağına eminim. Kaliteli malzemeler kullanan bir yerde yaptırırsan bu avantaj olur, hem verdiğin paraya değer hem de aldığın sonuçtan memnun kalırrsın

iğneli epilasyon asla tavsiye etmem zira acısız yöntemi varken gereksiz yere acı çekmeye gerek yok. lazer epilasyonun acısı da hafif bir iğne batması kadar oluyor. kıl kökleriniz sert ve kalınsa acı biraz daha artabilir fakat asla epilatör ya da ağda kadar acıtmaz. eğer kıl kökleriniz kalın ve siyahsa çok daha erken sonuç alırsınız. ben yaptırıyorum çok da memnunum. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

Lazer epilasyon uzun vadeli sonuçlar sağlar ve tüyleri kalıcı olarak azaltabilir. Ancak, birkaç seans gerektirir ve cilt tipine bağlı olarak yan etkiler riski olabilir. Uzmanla danışmak faydalıdır.

İstenmeyen tüylerin kalıcı olarak vücudundan kurtarılmasını sağlıyorsun. Lazerle o tüylerin büyümesi engelleniyor yani. Birkaç seansta işlemi hallediyolar işlem sonrası cildinde belki kızarma şişme falan olabilir doktorun zaten önlemini alır söyler

Back