Nemlendirici önerisi

afrakorkut

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
6
Hangi nemlendiriciyi kullandıysam nafile. Yararlı olmuyor cildime. Sizin kullandığınız kesin verim alabileceğim bir ürün var mı?

Vücudunda neresinde nemlendirici kullanmana ihtiyaç var bilmiyorum ama bazı nemlendiriciler vücudun çeşitli yerlerine ayrı ayrı alınıyor. Doğal nemlendirici istiyorsan hindistan cevizi yağı veya badem yağı gibi organik doğal yağları tercih et, bu yağlar derine temas ettiğinde nemlendirme etkisi gösterir.

Benim de cildimde aşırı kuruluk vardı ve ne sürsem emerdi ama nemlenmezdi. En sonunda cildiyeye gittim ve beni başka bir alana yönlendirdi ve bu kuruluk başka bir şey yüzündenmiş. Senin de cildiyeye gitmeni öneririm.

La Roche-Posay Lipikar Balm AP+. Bu balm, özellikle çok kuru ve hassas ciltler için formüle edilmiştir. Cildi yatıştırır, kaşıntıyı azaltır ve uzun süreli nemlendirme sağlar.

Eğer bu ürünler de etkili olmazsa, cildinizin özel bir bakıma ihtiyaç duyduğunu gösterebilir. Bu durumda dermatoloğunuza danışarak cilt tipinize özel bir bakım önerisi almanızı tavsiye ederim

Sadece nemlendiriciye bağlama durumu. Gün içindeki su tüketimine dikkat etmelisin, kişisel temizliğine dikkat etmelisin. Satın aldığın nemlendirici ürünleri düzenli olarak kullandığın halde işe yaramıyorsa o halde bir uzmandan destek alıp kendine uygun nemlendiriciyi veya doğal nemlendiricilere yönelebilirsin

L’Occitane Shea Butter serisi Cildimi inanılmaz nemlendiriyor ve yumuşacık yapıyor. Onunla cildim capcanlı ve ışıl ışıl oluyor. Denemeni öneririm

şimdi bazı vücut tipleri vardır ne sürersen sür tekrar kurur bunun için nemlendiricilerin yanında birazda yağlı yiyecekler kuruyemiş özellikle fıstık yemeni öneririm. vücuttaki yağ azalınca kuruma daha erken gerçekleşiyor

Hem yüz hem de vücut için uygun olan nemlediricieri seçmelisin. Kuru ve hassas ciltler için besleyici olması lazım. Bence kendine böyle nemlendirici bulabilirsin. Cildini derinlemesine nemlendirsin yeterli

Cilt tipine ihtiyacına göre nemlendirici seçmek önemli oluyor. Bence Ceravenin nemlendirici kremini kullanabilirsin. Bu genellikle cilt tarafından iyi emilen iyi sonuç etkili sonuç veren bir ürün

Hangi nemlendirici dediğine göre piyasada bulunan çoğu nemlendiriciyi kullandın. Bende genellikle bilinen nemlendiricileri kullanıp iyi bir sonuç alırım. Ama demekki onlar sana uygun değil, belki de çözümü evde kendi doğal nemlendiricini yapmandır. Bir de bu yöntemi dene bakalım

Back