Parasız Erkeği Sadece Annesi Sever Diyorlar.

adilehur

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
16
Bu yaşıma kadar hiçbir erkekte maddiyata bakmadım ve benim için bir kriter olmadı. Böyle diyen kızların ucuz ve basit olduğunu düşünüyorum. Kendilerini satılık olarak görüyorlar. Sizce haklı mıyım?

bu devirde parası için evlenen, ilişki yaşayan çok çift var. belki erkek farkında belki deği ama bazı kızlar utanarak söylüyorum ki sahte ve basit davranıyor

Maddiyat, bir ilişkide önemli olabilir ama kişinin değerini belirlemez. Herkesin tercihleri farklıdır. Birinin maddiyata önem vermesi, kişisel bir tercih olup başkalarının değerlerini yargılamak doğru değildir.

Bazen evet, bazen ise annesi bile sevmez.
Erkekten de kadından da farklı beklentiler olur. Koşulsuz sevgi ise bu maddi dünyada çok zor bulunan bir durumdur.

Bir kişinin maddiyata bakmaması, onların değerlerini ve ilişkilerdeki önceliklerini yansıtabilir. Bu düşünce, kişinin seçimlerini ve değerlerini küçümsemek yerine, her bireyin kendi tercihlerini anlamak önemlidir. Başkalarının değer yargılarına saygı göstermek, ilişkilerde sağlıklı iletişim için önemlidir

Devir para devri olmuş kızlar. Ben bu şekilde düşünmesemde ağırlık bu yönde daha ağır basıyor. Lakin kimse parasız erkeği sevmez diye bir gerçekte var. Parasız bir şey yapmadıktan sonra ne olacak tüm gün parkta mı oturulacak?

Back