Ritüel Yapsam Eski Sevgilim Yazar Mı ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayca

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Selam kızlar eski sevgilimle severek ayrıldık ama şuan aramız çok kötü ne yaptıgını nasıl oldugunu falan bilmiyorum her yerden engellediği için yazamıyorum biraz saçma geliyor ama internette gezinirken böyle birşeye denk geldim ritüel yapsam yazar mı sizce deneyen var mı ??

Tövbe yarabbim herşey bitti bu yönde mi umutlandın bence hiç girişme buna. Hiç sanmıyorum ritüel ile sana tekrar yazacağını 😔

Bence bu düşündüğün yöntemin işe yarama ihtimali düşük. Ama bir arkadaşın aracılığıyla ona ulaşabilirsin, bu seni küçük düşürmez. Ona olan aşkının ve bağlılığının kanıtı olmuş olabilir. Fakat karşındaki bu durumu istemez ve rahatsız olursa diretmenin bir anlamı yok canım

Ritüeller genellikle kişisel inançlara ve durumlara bağlı olarak etkili olabilir, ancak eski sevgilinizle iletişim kurmanın en sağlıklı yolu doğrudan ve açık bir iletişim olabilir. Eğer engellenmişseniz, saygılı ve dürüst bir yaklaşım en iyisidir. Sosyal medyada ve diğer platformlarda rahatsızlık vermemek, onun sınırlarına saygı göstermek önemlidir

Back