Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Saçlarımı sarıya boyadım ama eskisi gibi canlı durmuyorlar?
3 hafta önce saçlarımı sarıya boyattım gittiğim kuaför kötü değildi ancak son zamanlarda saçlarım kırılmaya başladı ne yapmalıyım. Bir kaç tane farklı yağ kullandım ancak işe yaramadı. Bana yardımcı olabilecek var mı?
Saçlarınızın kırılmasını önlemek için Kerastase Nutritive veya Olaplex ürünlerini deneyebilirsiniz. Bu ürünler saçın onarılmasına ve güçlenmesine yardımcı olur. Ayrıca, düzenli saç maskesi uygulamayı unutmayın.
saçlarınızı çok fazla taramanız zarar verir. özelliklede kuru taranmamalı. hafif nemlendirip taramalısınız. ikinci bir etki ise yağında beslenemiyor olmasıdır. çok sık yıkamamalısınız. krem yerine yağında beslenmesine izin verin. tuz oranı az olan şampuan kullanın. Canlı durması içi. 3 ayda bir uçlarından çok az kestirmelisiniz.. çok uzun ve ince saçların yıpranma riski daha fazladır. uzun kullanarak bu riski diğer kadınlara göre almışsınız zaten🙂
Sarının saçta kırılmaya neden olması yaygın bir sorundur, çünkü kimyasal işlemler saçı zayıflatabilir. Saç kırılmasını önlemek için, derin nemlendirici saç maskeleri ve protein tedavileri uygulayabilirsiniz. Ayrıca, saçınızı ısıya karşı koruyacak ürünler kullanarak ısı uygulamasını en aza indirin. Saç uçlarını düzenli olarak kestirmek de faydalı olabilir.
İlk olarak saçını ısıya maruz bırakmaktan kaçın ve ısıya karşı koruyucu ürünler kullan, saçlarını nazikçe taramak ve saç kurutma makinesini düşük ısıda kullanmak da faydalı olabilir. Saç maskeleri ve yoğun nemlendirici ürünler kullanarak saçlarının derinlemesine bakımını yapabilirsin. Özellikle keratin içeren ürünler saçının güçlenmesine yardımcı olabilr
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.