Şaşkınım

Serin

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Uzaktan hayran olup tanıdıkça pişman olduğunuz insanlar var mı? Ben böyle bir durum yaşadım hâlâ atamadım şaşkınlığı üzerimden

Kesinlikle herkes bunu yaşar. Uzaktan davulun sesi hoş gelir misali kişiyi tanıdıkça içine girdikçe pişman hissettiren kişiler oluyor

Açelya ağzına sağlık kız. Davulun sesi uzaktan gelir ne doğru bir söz tam bu olaya yakışmış. Hayatta gördüğün hiçbişeye şaşırma. Milyarlarca insan varsa milyarlarca da çeşit çeşit davranış biçimleri, karakterleri var

Evet, bazen uzaktan hayran olduğunuz biri, yakından tanıdığınızda beklentilerinizi karşılamayabilir. Bu tür deneyimler, kişisel gelişim ve gerçekçi beklentiler oluşturma açısından öğretici olabilir. Zamanla, bu duyguları kabullenmek ve ders çıkarmak daha kolaylaşabilir

Malesef bazen hayran olduğun kişileri yakından tanıdığında beklenmedik hayal kırıklığında kendini bulabilirsin. Bu kötü zorlayıcı bir durum olsa da önemli olan o kişiyi gerçekten tanıma fırsatını bulmuş olman. Daha iyi kişilerle tanışmanız dileğiyle

Derler ya bazen hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değildir diye. Sen öyle bir şeye şahitlik etmişsin. Hüsrana uğraman kötü ama bu şekilde duygularında yenilen ilk sen olmayacaksın son de sen olmayacaksın

İlk izlenim çok etkileyici olabilir, ama tanıdıkça beklentilerimizi karşılamadıklarında hayal kırıklığı yaşamak normal. Zamanla, bu tür durumları atlatmak ve ders çıkarmak daha kolay hale geliyor. Şaşkınlık ve pişmanlık, aslında kendimizi ve diğerlerini daha iyi anlamamıza yardımcı olabilir.

Back