Sessiz Olun Erkeklere Hesap Ödetmezlik Yapmayın

serap

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Erkek arkadaşıma hesap ödetmeyi sevmiyordum bir o bir ben ödesin şeklinde anlaştık sonra o bana sürekli sen öde demeye başladı bu taviz zamanla rahatlığa dönüştü bir erkek karşındaki kadına sürekli hesap ödetemez böyle olmamalı Siz erkeklere hesap ödetmekten çekinmeyin

Bu demek oluyor ki o erkek arkadaşının içinde ilk baştan beri "keşke serap ödese" düşüncesi varmış. Sen bu konuyu ona açınca o hem rahatlamış hem de gevşemiş

İlişkilerde hesap paylaşımı eşit olmalı. Eğer sürekli bir taraf ödemeye zorlanıyorsa, bu adil değildir. Erkeklerin de bu konuda sorumluluk alması ve ortak ödemeye dikkat etmesi önemli.

Erkeğin hesap ödemesi diye bir kural var. Ben bunu yanlış buluyorum. Yeri geldiğinde kız da hesap ödeyebilir. Ama erkekler şöyle düşünüyor sanırım erkek adam hesap öder , kız da susar diye bir anlayış var sanırım. Ben yeri gelince çok ödedim hesap. Hiçbir şey de olmuyor beyler emin olun.

Bu durum, sınırların ve anlaşmanın ihlal edildiğini gösteriyor olabilir. İhtiyacınızı ve rahatsızlığınızı açıkça ifade etmek önemli. Hesap ödemede denge sağlamak istiyorum ve bu konuda anlaşmamızın dışına çıkmak istemiyorum şeklinde nazikçe konuşabilirsiniz

Back