Sevgiliden Ilgil Bekliyorum.

arzuhayta

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
3 aydır bir ilişki içerisindeyim sevgilimden daha fazla ilgi istiyorum ama ona nasıl söyleyeceğim bilemiyorum çünkü çok alıngan ne yapmalıyım?

canım şöyle düşün sen bu konuyu alıngan diye ona söylemezsen yarın öbür gün evlenirseniz hep içine atacaksın, bu da senin kötü hissetmene yol açacak. ilişkide net olmakta fayda var

Sevgilinize daha fazla ilgi istediğinizi nazikçe ifade edin. Duygularınızı açık ve dürüst bir şekilde paylaşarak, alınganlık yaratmadan yapıcı bir konuşma yapabilirsiniz.

Aslında bir şey yapman gerekmiyor. Gidip de bana ilgi göster de diyemezsin, bu tamamen sevgisiyle sahiplenmesiyle doğru orantılı bir duygu. Yoldan her geçeni ya da tanıdığın herkesi merak edip ilgiye boğmuyorsun, sevdiğin değer verdiğin canım dediğin insandan bahsediyorsak istemesen bile yaptırır sevene. O yüzden kendini çözüm bulmak için kandırma arayışa girme derim.

Sürekli ilgi beklemek sadece şımarıklıktır. Bunun başka açıklaması yok. İlişkide özel alan şarttır kişiler bazen arkadaşları ile bazen aileleri ile bazen de sadece kendileriyle kalmak isteyebilir.

Sevgilinize ilgi beklentinizi nazik ve sempatik bir şekilde ifade edebilirsin. Meesela seninle daha fazla zaman geçirmek ve birlikte daha fazla şey yapmak isterim diyebilirsin. Bu, eleştirel olmadan duygu ve ihtiyaçlarınızı paylaşmanıza yardımcı olabilir

Ondan empati yapmasını iste. O madem çok alıngan birisi o zaman şöyle düşünsün yaptığı şeyde de senin alınman gerekli. İlgiyi arttırmamasına da sen alınmışsın yani bunu ona anlat bence

Back