Sevgiliye Borç Verilir Mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Arya

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
18
Selam kızlar sevgilim benden sürekli para istiyor neden diye sorduğumda mantıklı sebepler sunuyor bende ilk başlarda atıyordum ama daha sonra paralarla kumar oynadıgını ögrendim ve şuan o yüzden atmıyorum ama istemeye devam ediyor. Vermek istemediğimi söylediğimde çok büyük tartışıyoruz bu durumdan nasıl kurtulabilirim.

Parayı kötüye kullanma durumu ciddi bir sorundur. Finansal sorumluluk ve güven konularını netleştirin. Gerekirse bir ilişki danışmanıyla görüşün.

Bu zamanda ekmek aslanın ağzında borç falan yok sakın ha😁 kumar büyük hastalıktır. Kumar oynayan her kim olursa olsun kendisine paranın gelmesi için herkese yalan söyler. Bir an önce ilişkinizi bitirin bence

Kumar bağımlısıysa, ona verdiğin parayla ona iyilik değil kötülük yapıyorsun. Ayrıca çar çur edilen paradan dolayı kendine de kötülük ediyorsun. Tartışmaya gerek yok ayrılmayı bile düşünebilirsin. Düşünsene kumar bağımlısıyla evlendiğini, hayatın ne kadarda zorlaşır

Bence borç vermemelisin. Para lazımsa gitsin bankadan çeksin. Banka vermiyorsa zaten ödemesinde sorun vardır. Erkek bence erkek gibi davranmalı.
Sevdiği biri hastanede ameliyat olacaksa ilaç alma durumu varsa aciliyet gerektiren hayati bir şeyse o zaman istenebilir. Kişisel ihtiyaç için istemek tamamen keyfidir. Parasına göre harcasın.

Sevgiliniz sürekli para istiyor ve kumar oynuyorsa, bu durumu dürüstçe konuşmanız önemli. Para talepleriyle ilgili net sınırlar koyarak, ilişkinizdeki sorunları profesyonel destek alarak çözmeyi değerlendirin.

Sevgiliye borç vermek kişisel bir tercih olup, ilişkide güven ve açık iletişim gerektirir. Borç verme kararı, ilişki dinamiklerinize ve finansal durumunuza bağlı olarak dikkatlice düşünülmelidir gidip bu parayı ihtiyacı yerine kumara harcıyorsa verme

Böyle şeylerden hoşlanmam.Ama öyle bir durum var ise de , geri istemeyeceğimi bilerek veririm. Ödese de ödemese de umrumda olmaz. Çünkü para için biri ile beraber olamam.

Sevgiyle kuşanan bir ilişkiniz varsa paranın sorun olacağını düşünmüyorum. Ama olay kumar ise direkt ayrılmanı öneririm. Senden borç para almıyor, sen onu kumar oynatmaya yarıyorsun, belki sevgililik ilişkinizi bile para vermen için devam ettiriyordur

Verdiğin borcu her kim olursa olsun kötü amaçla kullanıyorsa bir sonraki borç istediğinde onu reddetmelisin. Bak diyorum kim olursa olsun. Taviz vermeden. Çünkü bu ona iyilik olmuyor

Back