Sık Sık Yaş Pasta Yer Misiniz?

asmen

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Çocukluğumda ayda yılda bir kere yediğim yaş pastayı artık haftada bir kere muhakkak tüketiyorum. Sanırım o zamanlar erişiminin zor olması içime oturmuş da şimdi alıyorken ne kadar çok alabilsem kar diye düşünüyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?

Canın çekiyorsa ye bende canımın çektiği şeyleri yiyorum paraya kıyıyorum fiyatı ne kadar olursa olsun alıyorum. Ama çok sağlıksız ise sürekli yememeni öneririm

Bayılırım pastalara. Doğum günleri olsun diye iple çekerim o tarihleri. Evde yapmaya çalıştım bi ara ama pastanedekinin tadını gerçekten tutturamıyorum. Onlar ekstradan malzemeler kullanıyorlar, kullandıkları malzemelerde faydasız ama tadı güzelleştiriyor

Bazen çocukluk döneminde kısıtlı erişim nedeniyle belirli yiyeceklere karşı güçlü bir arzu geliştirebiliriz bana da oluyor o. Bu tatlıların veya diğer zevklerin fazla tüketilmesine neden olabilir.

Evet, çocuklukta erişimi zor olan şeylere karşı büyük bir istek duyulması oldukça yaygındır. Benim için de bazen geçmişte nadir tüketilen şeylere karşı benzer bir arzu oluşabiliyor. Bu, anılar ve duygusal bağlarla ilgili olabilir

Back