Toksik Kıskançlık

adilehur

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
16
Sevgilim beni dünyadaki her erkekten kıskanıyor ve kıskançlık krizlerinde nerdeyse beni öldürecek kadar sinirleniyor. Sizce değişmesi için yardım etmeli miyim bırakıp yoluma mı bakmalıyım? (onu çok seviyorum)

toksik kıskançlık zamanla toksik ilişkiye doğru gider. evet seviyorsunuz birbirinizi belki ama herşey gibi sevginin de bir kontrolü olmalı. aşırı kıskançlığı sana olan güvenini de yok etmiş belli ki. değişmesi için elbette çabala ama bu çabana karşılık vermiyorsa en mantıklı olanı ayrılmak

Sevgilinizin aşırı kıskançlığı ve sinir krizleri sağlıksız bir ilişki dinamiği yaratabilir. Yardım etmek istiyorsanız, profesyonel destek almasını teşvik edin. Ancak, kendi güvenliğiniz ve sağlığınız da önemli

Kıskanılmak güzeldir ama tatlı tatlı kıskanılmak. Yoksa giydiğine, kiminle muhabbet edeceğine karışan, nereye gideceğine müdahale eden, gece gündüz darlayan, kıskandığı için kavgalar çıkaran biriyle olursan kendine öz saygın biter ve etrafındaki herkesi kaybedersin. Evet bu şekilde kıskanılmak ve ya kıskanmak toksik bir davranıştır.

Çok fazla kıskanan bir sevgiliyle ilişki genellikle zorluklar yaratabilir. Sağlıklı ilişkiler güven ve saygıya dayanır; aşırı kıskançlık bu dinamikleri bozabilir. Açık iletişim ve sınırlar koymak önemlidir

Dozunu kaçırdığımız her bir şey toksik bir davranıştır. İnsanları darlama seviyesindeki davranışları genel olarak sorunlu davranış olarak değerlendirebilirim.

Neden bu kadar kıskanıyor? Kıskanmasını gerektiren bir şey mi görüyor anlamadım. E öyle bişeyde yok diye düşünüyorum, bu sana olan güvensizliğinin belirtisidir. Bence bu konuyu açık bir şekilde karşısına geçip konuşmalısın

Madem onu çok seviyorsun, onun ve kendin için ilişkinize son bir şans ver ve bu durumu onunla konuş. Eğer o konuşmaya yanaşmıyorsa bu konuşmayı konuşmaktan kaçıyorsa bence ilişkinin ömrü çok uzun sürmez

Back