Toptan Mum Nerden Alabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nisa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nisa

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Merhaba arkadaşlar internet üzerinden mum satmak istiyorum ve mum üretimi yapan toptan mum alabileceğim toptancı arıyorum. Toptan mum nereden alabilirim bilen var mı? İnternetten araştırdım fakat pek bir şey bulamadım.

Büyük şehirlerde toptancı merkezleri var. Mesela İstanbul'da Eminönü gibi. Anca oralardan bulabilirsin diye düşünüyorum. Ama bir fabrika bulsanda iş görür gibi. Mum üreten bir fabrika bulursan yüklü miktarda alırsan sana yardımcı olabilirler

Toptan mum alabileceğiniz yerler arasında büyük e-ticaret platformları, özel mum tedarikçileri ve yerel toptancılar bulunabilir. Alibaba, Amazon Business veya yerel iş rehberleri ve ticaret fuarları iyi başlangıç noktaları olabilir

Girişimcilik güzel bir şey. Umarım istediğin fiyatlarda mum bulabilirsin. Toptan mum için üreticisiyle görüş bence en iyi uygun fiyatı sana o verir

bence yaptıkları yerı bul veya kendı evınde kalıp alarak kendın yap, çok zahmetsız eger vıdeolarını ızledıysen , maalıyetı hem dusurmus hemde kendı emeklerınle yaptıgın bır seyı satmak gurur verıcı bence

Back