Türkiye Ab'ye Üye Olur Mu?

aylin

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Türkiye AB'ye üye olma konusunda oldukça istekli. Ancak yıllardır değişmeyen bir algı var ki o da bizleri sadece kullandıkları. Sizce Türkiye AB'ye üye olur mu? AB'ye üye olursa bunun ne gibi faydaları olur?

Avrupa birliğine bağlı ülkelerin vatandaşları diğer ab ye bağlı ülkelere giriş çıkışta sorun yaşamıyor diye biliyorum. Öyle bir durumda birçok avantajı olur

Bir gün bir şeyler değişirse ve ülkemiz yukarıya doğru uçmaya karar verirse girer Yoksa imkansızdan da imkansız. Önce mülteci kardeş (!) lerimizi ülkerine ulaştırmamız lazım.

Türkiye’nin AB üyeliği, ekonomik ve ticari fırsatları artırabilir. Ancak, bazı algılar ve politik engeller var. Üyelik gerçekleşirse, işbirliği ve yatırım fırsatları artabilir, ekonomik büyüme sağlanabilir.

AB üyesi olsak on numara olurda bilmiyorum olacak gibi değiliz desem yanlış mı düşünürüm ve birilerini kızdırır mıyım bilemedim. Ama kötü niyetli demiyorum

Türkiye'nin AB üyeliği uzun bir süreç ve birçok faktöre bağlı. Üyelik gerçekleşirse, ekonomik büyüme, yatırım artışı ve uluslararası işbirlikleri gibi faydalar sağlayabilir. Ancak, siyasi ve ekonomik reformlar da gereklidir

Back