Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Teknolojiyi yakından takip eden birisi olarak şuan yapay zekanın geldiği nokta inanılmaz. Pek çok şeyi tahmin edebilen yapay zeka ilerde adeta her şeyi kasıp kavuracak bence. Peki, yapay zekayı siz hayatınızda ne kadar kullanıyorsunuz?
Yapay zeka öyle bir çıktı ve yoğunlaştıki insan hayret ediyor. Çok anlamayan ben bile basitleştirilen yapay zeka uygulamalarını anlayabiliyorum. Bakalım bir sınırı yok gibi şu anlık yapay zekanın
Yapay zeka ile aşırı ilişkim olmasada seviyeli bir tanışıklığımız var diyebilirim 🙂 gerçekten yapay zeka 2024 senesinde bayaha ilerlemiş. Önümüzdeki senelerde kim bilir neler çıkacaktır
Yapay zekayı hayatımda sıkça kullanıyorum. Bilgi aramak, işleri kolaylaştırmak ve çeşitli uygulamaları yönetmekte gerçekten faydalı. bence elektronık ortamda olan ıslerın hepsı sona erecek ama
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.