Yeni Iş Arkadaşlıkları

pelin

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Yeni bir işe başladım iş arkadaşlarımla konuşmakta bir şeyler paylaşmakta zorlanıyorum onlarla nasıl anlaşabilirim?

Yapı gereği kimi insan zamana ortama adapte olur kimisi de anında. Siz kendinizi bizden iyi tanırsınız o yüzden bunun cevabı sizde saklıdır. Ama zamanla bu sorunu aşarsınız mutlaka

İlk defa bir yere girdiğinizde aşırı sosyal ve özgüvenli bir yapınız yoksa bu şekilde çekingen davranmanız normal, kendinizi asla ezdirmeyin bu süreçte. Zaten yavaştan insanlar arasındaki diyaloğunuz artacak ve onların sana, senin onlara olan yakınlaşman artacaktır. Bir anda olmazsa bu durum normaldir

İstediğin kadar samimi arkadaşlıklar ara olmayacak. Çünkü İşyerine para kazanmak amacıyla gidiyorsun. İlla ki işyerlerinde birbirini çekememe, iş kitleme vb. durumlar oluyor ve sağlam dostluklar çıkmıyor.

İlk olarak, açık ve samimi bir iletişim kurmaya özen gösterin. Zaten sıkça duyduğumuz kelime gibi gerisi çorap söküğü gibi gelecektir rahat olabilirsin

İş arkadaşlarınızla anlaşmak için açık ve samimi bir iletişim kurmayı deneyin. Küçük sohbetlerle başlayarak ortak ilgi alanları bulmaya çalışın. Ayrıca, ekip aktivitelerine katılmak ve yardım teklif etmek, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Zamanla, rahat ve güvenli bir ortamda daha iyi anlaşabilirsiniz

Back