Yeni Trenlerden Biri Olan Piriç Suyu Buzu Ile Cilt Bakımı.

veraacelikk

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
1
Videolarda sık sık karşıma çıkıyor. Pirinci suyla karıştırıp beklettikten sonra o suyu buz kalıplarına döküp donduruyorlar. Bu buzu günde bir defa yüzünde gezdirerek uyguluyorlar. Hem sıkılaştırdığını hem de sivilce oluşumunu önlediğini söylüyorlar. İnternette oldukça sık karşılaştığımız bu tekniği deneyen var mı? Memnun kaldınız mı?

Ben pirinci suyla karıştırıp beklettikten sonra pilav yapıyorum sadece🤣 şaka bir yana ilk defa duydum, bunu deneyeceğim

Ben uyguluyordum bir ara yüzüm çok kuru olduğu için bıraktım. 2 günde bir sürdüm 1 hafta boyunca çok az bir etkisi oldu fark edilmiyor ama devam etseydim etkisi olurdu diye düşünüyorum yüzüm kuru olduğu için birde onu sürünce pullanmaya başladı bıraktım bende

pirinç suyu buz küplerinin yüzü sıkılaştırdığı ve sivilce oluşumunu azalttığı söyleniyor. Deneyenler genellikle olumlu sonuçlar aldıklarını bildiriyor. Bu yöntemi denemek faydalı olabilir.

Pirinç suyunun leke giderici bir etkisi var evet ama ayni zamanda tüy de çıkartıyor. Cildinde tüylenmeye yol açabilir yani bi araştır istersenn.

sivilce oluşumunu azaltabilir. Ancak, kişisel deneyimlerin değişebileceğini unutmamak gerek. Deneyenler genellikle memnun kaldıklarını belirtiyor, ama cilt tipinize uygunluğu için dikkatli olmanızda fayda var. Lekeler oluşabilir diye duymuştum.

Back