Zayıflama önerileri işe yarayan

NuranAksoy

Yeni Üye
Tepki
0
Ödül
6
Çok kilolu bir bayan değilim ancak son zamanlarda göbeğim çıkmaya başladı. Bu durum beni üzüyor ne yapmam lazım. Çok fazla yemekte yemiyorum ama çare bulamadım. Tavsiye verebilecek var mı?

Göbek bölgesindeki yağlanmayı azaltmak için düzenli egzersiz, dengeli beslenme ve bol su içmek önemlidir. Ayrıca, stres yönetimi ve yeterli uyku da faydalı olabilir.

13 günde 13 kilo diyeti var canım bu diyet isveç diyeti diye geçiyor gecen ay yaptım 12 kilo verdim iki haftada bir haftada ise 6 kilo verdim yani istersen araştır dene

Kalori açıgı oluşturacaksın.Günlük 200 kalori alıyorsan 3000 yakacaksın. 3000 alıyorsan 4000 yakacaksın. Kalori yakmak içinde mutlaka hareket etmelisin çalışmak, spor yapmak vs. Şu çayı iç, bu programı uygula, bu diyeti yap ile alakası yok. Tıbbın ve bilimin gerçeği bu. KALORİ AÇIĞI oluşturmak.

Göbek bölgesindeki yağlanma genellikle genetik, hormonal dengesizlik veya yaşam tarzı ile ilgili diye biliyorum. Dengeli beslenme, düzenli egzersiz özellikle kardiyo ve karın egzersizleri ve yeterli su tüketimi önemlidir. Ayrıca, stresi yönetmek ve yeterli uyku almak da vücut yağını kontrol altında tutar

Lif açısından zengin yiyecekler ve protein tüketimine odaklanabilirsin. Şekerli ve işlenmiş gıdalardankaçınmak da faydalı olabilir. Düzenli kardiyo egzersizleri ve karın kaslarını çalıştıran egzersizler yapmak göbek yağlarını azaltmaya yardımcı olabilir. Bol su içmek ve yeterli uyumak da genel sağlığı destekler

Back